Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τους εκπροσώπους των ραδιοφωνικών σταθμών της Πιερίας

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ραδιοφωνικών σταθμών της Πιερίας είχε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος και μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕ κ. Δημήτρης Αλμαλιώτης.

Για ακόμη μία χρονιά το Επιμελητήριο Πιερίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να χρηματοδοτήσει ραδιοφωνική διαφημιστική καμπάνια, μέσω της οποίας θα απευθύνει κάλεσμα στο καταναλωτικό κοινό του νομού, προκειμένου να επιλέγει τα τοπικά καταστήματα και τις εγχώριες επιχειρήσεις για τις αγορές του.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τόσο οι ενημερωτικοί όσοι και οι ψυχαγωγικοί, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Επιμελητηρίου, αποδεχόμενοι την πρόταση για συνεργασία. Μάλιστα όλοι οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν  για τη μετάδοση του διαφημιστικού μηνύματος στις ώρες υψηλής ακροαματικότητας των σταθμών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο προχώρησε στην κατασκευή νέου διαφημιστικού μηνύματος (σποτ) το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται τις επόμενες ημέρες σε όλα τα ραδιόφωνα του νομού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Χατζηχριστοδούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα επιμέρους προγράμματα των τοπικών ραδιοφώνων καθώς και για τις συνθήκες λειτουργίας τους, ειδικά κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης που έπληξε και τον χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

“Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την τοπική μας αγορά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε στον κόσμο. Ευχόμαστε το νέο σποτ να αρέσει στους ακροατές. Αισθάνομαι, δε, ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ραδιοφωνικών μας σταθμών, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη που παρέχουν στην επιχειρηματικότητα του νομού. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας”, δήλωσε στο περιθώριο της συνάντησης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.