HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άδειασαν μέσα σε ένα λεπτό τα ράφια με τα αντισηπτικά σε σούπερ μάρκετ

Πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων στα σούπερ μάρκετ λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας και του συνωστισμού του Σαββάτου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε νωρίς το πρωί σε μεγάλο σούπερ μάρκετ. Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, δίνονται στους πελάτες αριθμημένες κάρτες εισόδου, με δεδομένο πως σε καθέναν «αναλογούν» δέκα τετραγωνικά μέτρα, την οποία ο κάθε καταναλωτής θα παραδίδει βγαίνοντας. Κι έτσι ανά πάσα στιγμή θα είναι μέσα στο σούπερ μάρκετ ο προβλεπόμενος αριθμός ανθρώπων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbeast.gr, μόλις 2-3 λεπτά μετά το άνοιγμά μπήκαν περίπου 25 άνθρωποι, οι οποίοι περίμεναν απ' έξω. Οι περισσότεροι καταναλωτές ψωνίζουν φορώντας γάντια και μάσκες. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού» διαβεβαίωσε, καλώντας τους πολίτες να εστιάσουν σε δύο σημεία: πρώτον πως οι κανόνες πρέπει να τηρηθούν και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και δεύτερον πως η επάρκεια είναι απόλυτη και δεν υπάρχει λόγος πανικού για να στήνεται ο κόσμους στην ουρά.

Άδειασαν μέσα σε ένα λεπτό τα ράφια με τα αντισηπτικά
Εν τω μεταξύ, μόλις ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού, το newsbeast.gr κατέγραψε το άδειασμα του ραφιού του σούπερ μάρκετ με τα αντισηπτικά μέσα σε ένα λεπτό!

Με το που μπήκε ο κόσμος στο σούπερ μάρκετ, κατευθύνθηκε στα ράφια με τα αντισηπτικά με αποτέλεσμα αυτά να εξαφανιστούν αμέσως.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Καραθανάσης μιλώντας το πρωί στον Ant1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα παραδέχθηκε ότι «υπάρχει έλλειψη από μάσκες και αντισηπτικά» τονίζοντας ότι «από αυτή τη βδομάδα θα δούμε μία βελτίωση της κατάστασης στα αντισηπτικά ενώ για τις μάσκες θα πρέπει να περιμένουμε 2 με 2,5 βδομάδες».


Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια