HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αμετανόητα προκλητικός Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα δίνει όπλα στους χωρικούς, τρεις οι νεκροί

Δεν έχει όριο η προπαγάνδα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Μετά το… «πέσιμο» στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ότι μόνο επανέλαβε τα περί νεκρών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο.

Ο Τσαβούσογλου υποδέχτηκε σήμερα (03.03.2020) στην Άγκυρα τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντόμινικ Ράαμπ και συζήτησαν για τις εξελίξεις στη Συρία. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας όχι μόνο να μιλήσει για τρεις νεκρούς αλλά και κατηγορήσει την Ελλάδα ότι εξοπλίζει ακόμη και τους χωρικούς στον Έβρο για να χτυπούν μετανάστες.

Σύμφωνα με το Reuters, κατά τις δηλώσεις του με τον Ράαμπ, ο Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι οι μετανάστες που έχουν σκοτωθεί από Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα είναι τρεις. Και όχι μόνο αυτό. Είπε επίσης ότι η Ελλάδα μοιράζει κυνηγητικές καραμπίνες (!) στους αγρότες για να πυροβολούν κατά των μεταναστών.

Νωρίτερα, παρουσία του Ράαμπ, ο Τσαβούσογλου είχε πει: «Τα σύνορα άνοιξαν. Δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε με το ζόρι. Τα κράτη της ΕΕ πρέπει να τους παρέχουν άσυλο. Πρέπει η ΕΕ να δείξει σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».


Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια