Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αμετανόητα προκλητικός Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα δίνει όπλα στους χωρικούς, τρεις οι νεκροί

Δεν έχει όριο η προπαγάνδα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Μετά το… «πέσιμο» στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ότι μόνο επανέλαβε τα περί νεκρών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο.

Ο Τσαβούσογλου υποδέχτηκε σήμερα (03.03.2020) στην Άγκυρα τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντόμινικ Ράαμπ και συζήτησαν για τις εξελίξεις στη Συρία. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας όχι μόνο να μιλήσει για τρεις νεκρούς αλλά και κατηγορήσει την Ελλάδα ότι εξοπλίζει ακόμη και τους χωρικούς στον Έβρο για να χτυπούν μετανάστες.

Σύμφωνα με το Reuters, κατά τις δηλώσεις του με τον Ράαμπ, ο Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι οι μετανάστες που έχουν σκοτωθεί από Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα είναι τρεις. Και όχι μόνο αυτό. Είπε επίσης ότι η Ελλάδα μοιράζει κυνηγητικές καραμπίνες (!) στους αγρότες για να πυροβολούν κατά των μεταναστών.

Νωρίτερα, παρουσία του Ράαμπ, ο Τσαβούσογλου είχε πει: «Τα σύνορα άνοιξαν. Δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε με το ζόρι. Τα κράτη της ΕΕ πρέπει να τους παρέχουν άσυλο. Πρέπει η ΕΕ να δείξει σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».


Πηγή

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.