Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προληπτικές απολυμάνσεις

Όλα τα μέτρα πρόληψης εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού  λαμβάνει ο Δήμος Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται το τακτικό πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων σε δημόσιους – κοινόχρηστους χώρους.

Προς την κατεύθυνση αυτή, μετά την ολοκλήρωση των απολυμάνσεων νωρίς το πρωί στον πεζόδρομο, τα ειδικά συνεργεία έπιασαν δουλειά στον καταυλισμό των Ρομά και αμέσως μετά συνέχισαν τις επαναληπτικές απολυμάνσεις σε δημαρχείο, πλατείες, αμαξοστάσιο, ΑΤΜ τραπεζών, στάσεις λεωφορείων, κοινόχρηστους κ.α. χώρους.

«Η υγεία των πολιτών αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας και την περίοδο αυτή θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο για να προστατεύσουμε τους δημότες μας. Καλούμαστε όμως όλοι να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Μένουμε σπίτι γιατί η υγεία είναι υπόθεση που αφορά όλους μας» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.