Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορονοϊός Ελλάδα: Απολύμανση σε όλες τις αθλητικές δομές και γήπεδα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει και προχωρά σε απολύμανση όλων των αθλητικών δομών της χώρας με στόχο την πρόληψη για τον κορονοϊό και τον περιορισμό της εξάπλωσής του στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει και προχωρά σε απολύμανση όλων των αθλητικών δομών της χώρας με στόχο την πρόληψη για τον κορονοϊό και τον περιορισμό της εξάπλωσής του στην Ελλάδα.

Όπως έγραψε ο κ. Αυγενάκης στο instagram: «Οι απολυμάνσεις, ως προληπτικές δράσεις, διενεργούνται αμείωτα. ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, στα ΕΑΚ όλης της χώρας (Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λάρισα, Κομοτηνή κ.ά.) & στους περισσότερους Δήμους που ανταποκρίθηκαν στη σύσταση μας, συνεργάζονται άψογα και τους ευχαριστούμε (φωτό από Ξάνθη,Κομοτηνή &Λάρισα)».


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.