Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δύο νεαροί έκαναν ληστεία γιατί... «βαριόντουσαν στο σπίτι»

Δύο νεαροί «έσπασαν» την καραντίνα και βγήκαν για ληστεία, επειδή, όπως είπαν στην αστυνομία, βαριόντουσαν...

Όλος ο κόσμος, λοιπόν, σε ολόκληρο τον κόσμο, μιας και το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού «μένει σπίτι», ψάχνει να βρει τρόπους, για να κάνει λίγο πιο υποφερτή την κλεισούρα.

Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην Πάλμα της Μαγιόρκα, ένας 24χρονος και ένας 24χρονος συνελήφθησαν για ληστεία σε αθλητικό χώρο! Μια ληστεία, ωστόσο, την οποία έκαναν, όπως είπαν στους αστυνομικούς, γιατί... βαριόντουσαν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι!

Οι δύο νεαροί πήγαν, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, στη γειτονιά Son Dureta και αφού έσπασαν -μετά την καραντίνα και- το παράθυρο, μπήκαν στον συγκεκριμένο χώρο και πήραν διάφορα αθλητικά είδη, μεταξύ των οποίων και μπαλάκια τους τένις!

Για κακή τους τύχη, όμως, τους πήραν χαμπάρι, με τους αστυνομικούς να... πέφτουν κάτω όταν άκουσαν τη δικαιολογία τους.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.