Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απολυμαίνονται καθημερινά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κατερίνης και από αύριο αλλάζουν δρομολόγια

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε εχθές το Αστικό ΚΤΕΛ θέλοντας να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στα λεωφορεία αλλά και την τροποποίηση στα δρομολόγια που αποφασίστηκε λόγω της έκτακτης κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί από τους αρμόδιους φορείς Υγείας και με σεβασμό προς το επιβατικό κοινό, το Α.Κ.Κ. σας ενημερώνει ότι πραγματοποιούνται καθημερινά απολυμάνσεις σε όλα τα αστικά λεωφορεία.

Όσον αφορά τα δρομολόγια, από Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεοτέρας, θα πραγματοποιούνται βάσει προγράμματος Κυριακής και αργιών σε όλες τις γραμμές.

Τα δρομολόγια ωστόσο διαμορφώνονται ως εξής:

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.