Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναβολή των αρχαιρεσιών του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας "Η Πρωτοπορεία"

Ενόψει της λήψης έκτακτων μέτρων από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, αλλά και μετά την από 9 Μάρτη απόφαση του Eργατικού Kέντρου Κατερίνης, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του, για αναστολή οποιασδήποτε δραστηριότητας στο χώρο του ΕΚΚ για 1 μήνα, αναβάλλονται οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου μας, οι οποίες είχαν καθοριστεί για τις 15 και 22 Μάρτη.

Η Εφορευτική Επιτροπή θα προσδιορίσει εκ νέου την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών όταν πάψουν τα έκτακτα μέτρα και ανοίξουν οι χώροι στους οποίους μπορούν να διεξαχθούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο – Η Εφορευτική Επιτροπή
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.