Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βόλος: Άνοιξε το αλεύρι και ανατρίχιασε! Ένα ψόφιο ποντίκι μέσα στη συσκευασία (Φωτό)

Το αλεύρι που αγόρασε από σούπερ μάρκετ έκρυβε ένα ψόφιο ποντίκι. Οι φωτογραφίες που τράβηξε η νοικοκυρά στον Βόλο, που ήθελε να φτιάξει μία πίτα.

Πήγε να φτιάξει σπανακόπιτα και βρέθηκε μπροστά σε μία άκρως δυσάρεστη έκπληξη! Ανοίγοντας τη συσκευασία με το αλεύρι, η Βολιώτισσα νοικοκυρά, βρήκε μέσα σε αυτή ένα ψόφιο ποντίκι!

Το μικρού μεγέθους ποντίκι ήταν νεκρό και αλευρωμένο, αφού, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η γυναίκα συσκευάστηκε μαζί με το υπόλοιπο αλεύρι στο εργοστάσιο παραγωγής.


Το προϊόν αγοράστηκε από γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Βόλου, αλλά πρόκειται για αλεύρι ελληνικής εταιρείας, οπότε εκ των πραγμάτων το σημείο διάθεσης δεν φέρει ευθύνη. Η γυναίκα τράβηξε τις επόμενες φωτογραφίες και τις έδωσε στη δημοσιότητα.

Το θέμα με το ψόφιο ποντίκι στο αλεύρι κεντρίζει το ενδιαφέρον στις διαδικτυακές συζητήσεις. Η νοικοκυρά έχει επικοινωνήσει με το σούπερ μάρκετ στο οποίο μάλιστα έστειλε τις επίμαχες εικόνες.

Πηγή: thenewspaper.grΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.