Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έλεγχοι στις εθνικές οδούς και στα διόδια!

Στις εθνικές οδούς της Δυτικής Ελλάδας και σε πολλά σημεία της Πάτρας πραγματοποιεί από το πρωί ελέγχους η αστυνομία, για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, περιπολικά βρίσκονται στις εθνικές οδούς και ειδικά στα διόδια, προκειμένου να πραγματοποιούν τους σχετικούς ελέγχους και με δεδομένο ότι στα μέτρα περιλαμβάνεται η εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της αστυνομίας είναι η εφαρμογή του προαναφερόμενου μέτρου, ώστε να αποτραπούν όσοι ενδεχομένως σχεδιάζουν κάποια εκδρομή, αφού εκτός της επιβολής του προστίμου που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση, οι οδηγοί θα είναι υποχρεωμένοι να επιστρέφουν στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους.

Όσον αφορά στους ελέγχους που πραγματοποιούνται στην Πάτρα, εφαρμόζεται το σχέδιο που έχει καταρτιστεί και αστυνομικοί βρίσκονται σε αρκετά σημεία της πόλης, όπως επίσης και σε οδικές αρτηρίες που οδηγούν από και προς τις εθνικές οδούς.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.