Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστολή Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιου Μανώλα προς τους δημότες


Αγαπητοί συνδημότες

Ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού αντιμετώπισε από την αρχή, αντιμετωπίζει και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα του Κορονοϊού COVID-19, με ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  Εναρμονιστήκαμε και εναρμονιζόμαστε πλήρως με τις Κυβερνητικές αποφάσεις, αναπτύσσοντας παράλληλα πρωτοβουλίες, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

     Όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός, “είμαστε σε πόλεμο”. Και τον πόλεμο αυτό θα τον κερδίσουμε. Αλλά πρέπει να τον κερδίσουμε επιδιώκοντας μηδενικές απώλειες.

     Αρκετοί δημοτικοί υπάλληλοι απουσιάζουν με άδειες, κυρίως “ειδικού σκοπού”, καθ´ότι έχουν ανήλικα τέκνα. Να είστε βέβαιοι όμως ότι όσοι έρχονται στην εργασία τους εργάζονται με αυταπάρνηση για να καλύψουν και το κενό των συναδέλφων τους. Είναι αυτοί που συμμετέχουν στη “μάχη”, έχοντας στην “πρώτη γραμμή” το προσωπικό της δομής “Βοήθεια στο σπίτι”. Είναι αυτοί που προσπαθούν για το κοινό καλό των συνδημοτών μας.

     Όλα αυτά όμως δεν θα είναι αρκετά για να κερδίσουμε τον πόλεμο. Χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια. Πρέπει “να πολεμήσετε” κι εσείς “από τα μετόπισθεν”. Και ο δικός σας “πόλεμος” είναι απλώς να μείνετε σπίτι. Αυτή θα είναι η δική σας συμβολή στον αγώνα της κοινωνίας μας. Να θυμάστε ότι και στον πόλεμο που διεξάγεται με πολυβόλα, άρματα και αεροπλάνα, αυτόν που λένε “πραγματικό πόλεμο”, η συμβολή όσων εργάζονται στα μετόπισθεν είναι πολύ σημαντική. Αυτή την εύκολη συμβολή ζητούν από εσάς οι μαχόμενοι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου μας, οι οποίοι όπως και οι μαχόμενοι γιατροί μας σας επισημαίνουν:

     «Μένουμε στην εργασία μας για εσάς. Μείνετε στο σπίτι σας για εμάς».

Αναστάσιος Δ. Μανώλας

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.