Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις αποκατάστασης φθορών & προστασίας του πάρκου από τη διάβρωση των ακτών στην Τ.Κ. Παραλίας

Την ανακατασκευή περιμετρικών τοιχίων των παρτεριών στο πάρκο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Λ.Στρατού στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, συνολικού μήκους 17 μέτρων και την επανατοποθέτηση κυβόλιθων σε έκταση 50 τετραγωνικών μέτρων ολοκλήρωσαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.


Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες, καθώς το πρόσθιο τμήμα του συγκεκριμένου πάρκου έχει διαβρωθεί από τους κυματισμούς της θάλασσας, ενώ έχει υποστεί σοβαρές φθορές τόσο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όσο και από την ελλιπή επί σειρά ετών συντήρησή του.

Οι νέοι κυβόλιθοι εγκιβωτίσθηκαν στο τμήμα της πρόσοψής τους από χαμηλό τοιχίο μήκους 11 μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία τους από την κακοκαιρία.

Τη διάβρωση βέβαια των ακτών, δηλαδή τη σταδιακή καταστροφή του εδάφους από τη θάλασσα και την εισχώρηση αυτής στη στεριά, ένα σύνθετο, δυναμικό και εξελισσόμενο έντονα φαινόμενο που ταλανίζει επί σειρά ετών την Τοπική Κοινότητα Παραλίας του Δήμου Κατερίνης αναμένεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το έργο με τίτλο: «Συμπληρωματικά έργα προστασίας διαβρούμενων ακτών […]», καθώς εγκρίθηκαν από τη Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, τα τεύχη δημοπράτησης για την ανάδειξη  αναδόχου του έργου και οι παρεμβάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.