Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπενθυμίζουν....

#Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί για να αντιμετωπίσουμε τον COVID-19 #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να αποφύγουμε τον COVID-19 #ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για να προστατευτούμε τον COVID-19

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να εξάρω για μια ακόμη φορά την προσφορά των επαγγελματιών υγείας, των ιατρών και των νοσηλευτών και ευρύτερα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και αναμετρόνται συνεχώς με αυτό τον επικίνδυνο εχθρό. Τoυς ευχαριστούμε και τους είμαστε ευγνώμονες.

Επιτρέψτε μου για μια ακόμη φορά να απευθυνθώ σε εσάς τους συμπολίτες μου για να σας ζητήσω να συνεχίσετε να εφαρμόζετε με αυστηρή προσήλωση τις οδηγίες αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό. Απευθύνω ανθρώπινη έκκληση προς όλους να περιοριστούμε στο σπίτι μας για να προστατέψουν τη δική μας υγεία, αλλά και την υγεία των αγαπημένων μας, ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα γύρω από αυτούς, γιατί είναι οι πρώτοι που εκτίθενται στον επικίνδυνο ιό. Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την έκβαση αυτής της προσπάθειας και είναι άδικο να καταστρέψουμε ό,τι πετύχαμε αυτές τις μέρες. Μείνετε σπίτι. Είναι απλό για τον καθένα μας, έντιμο για τους συνανθρώπους μας.

Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά, ότι, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα είναι ανοικτές ΜΟΝΟ για την τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του κοινού, ως εξής:
ü  Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας: 2351351260 & 2351351261 & 2351351262
ü  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας: 2351351284
ü  Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής: 2351351110
ü  Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών: 2351353111 & 2351353100
ü  Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος: 2351351150 & 2351351151
ü  Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων: 2351351240
ü  Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων: 2351351192
ü  Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: 2351351200
ü  Γραφείο Υποδοχής Πολιτών: 2351351297

Επίσης παρακαλούμε τους πολίτες να χρησιμοποιούν τουλάχιστον αυτή την δύσκολη περίοδο αποκλειστικά και μόνο την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ επικοινωνία για την εξυπηρέτησή τους, με στοιχεία που μπορούν να βρούνε στον επίσημο ιστοχώρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και στον υπερσύνδεσμο http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=280&at=2.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: Αφουγκράζομαι την αγωνία όλων, του καθενός ξεχωριστά. Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες σας. Κορυφαία μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της υγείας του κάθε συμπολίτη ατομικά και όλων μας συλλογικά.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.