Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ ΚΑΙ ΠΕΔΚΜ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Στην έδρα του δήμου Δίου-Ολύμπου το Λιτόχωρο υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Βαγγέλης Γερολιόλιος, το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου 2020, τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρη Παπαστεργίου, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτεζίδη καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΕΔΕ Γιάννη Καραγιάννη,

 ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της TOYOTA Aθανασιος Πόδας α.ε.ε. Απόστολος Πόδας, η εταιρεία του οποίου προμήθευσε με δύο αυτοκίνητα το δήμο Δίου-Ολύμπου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την TOYOTA Hellas.


Σκοπός της επίσκεψής του πρόεδρου της ΚΕΔΕ ήταν να βρεθεί κοντά στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Δίου-Ολύμπου τα οποία είναι επιφορτισμένα με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” το οποίο και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στηρίζει τις αυξημένες ανάγκες ευπαθών και ανήμπορων ομάδων πληθυσμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΕΔΕ, από την πρώτη στιγμή που η πανδημία έκανε την εμφάνισή της στη χώρα μας, επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά ενισχύοντας τις δομές και τα προγράμμα των δήμων που υποστηρίζουν ευάλωτους συμπολίτες μας, με την εκπόνηση και εφαρμογή ενός κεντρικού σχεδίου στρατηγικής το οποίο υλοποιείται σε όλους τους δήμους της χώρας.

Στο Λιτόχωρο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοτικούς υπαλλήλους του συγκεκριμένου προγράμματος  και να ενημερωθεί για τον τρόπο υλοποίησής του, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητά του στα διοικητικά όρια του δήμου Δίου-Ολύμπου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.