Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με το βλέμμα στα δύο τελευταία παιχνίδια σχεδιάζει τα επόμενα βήματα – Σοβαρό πρόβλημα οι πολλοί τραυματισμοί


Το τελευταίο εντός έδρας αγώνα ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Θα υποδεχτεί στην Κατερίνη, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, την ομάδα του Αστέρα Χαλκίδας. Ως τότε διοίκηση, προπονήτρια και παίχτριες κάνουν αγώνα δρόμου για να   υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία και να αποθεραπευτούν αρκετές παίχτριες που τραυματίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια ώστε να μπορούν να παρατάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Δυστυχώς η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος ήταν η χειρότερη σε τραυματισμούς για τις παίχτριες της ομάδας. Οι ακατάλληλοι αγωνιστικοί χώροι, το σκληρό παιχνίδι πολλών ομάδων συνετέλεσαν ώστε σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να μετρά 3-4 σοβαρούς τραυματισμούς!

Εκτός η Παναγιώτα Γκούτζα

Η  Παναγιώτα Γκούτζα υποβλήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό της χέρι που την αφήνει πρόωρα εκτός αγώνων. Συγκεκριμένα ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός κ. Γεώργιος Κόκκινος πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη τεχνικά αλλά επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης της αριστερής κερκιδοωλενικής άρθρωσης. 


Με πρόβλημα και η Χριστίνα Βίσμπα

Στον τελευταίο αγώνα με τον Μαγνησιακό (23-2-2020) η Χριστίνα Βίσμπα τραυματίστηκε και βγήκε με αναγκαστική αλλαγή. Το πρόβλημα της στο αριστερό χέρι είναι υπό παρακολούθηση και όλοι στην ομάδα εύχονται να ξεπεραστεί ανώδυνα και γρήγορα.

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών εύχεται στις παίχτριες Παναγιώτα Γκούτζα και Χριστίνα Βίσμπα σύντομη ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.