Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Πριν λίγο καιρό αποχαιρετούσε τον Κώστα Βουτσά

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Χατζηκουτσέλη σε ηλικία 74 ετών σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό, και μη, κόσμο.

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του ηθοποιού Άγγελου Πυριόχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και εγώ στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή» έγραψε στην ανάρτηση του ο Άγγελος Πυριόχος.

Πριν λίγο καιρό, όταν ο «αιώνιος έφηβος» Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης τον αποχαιρετούσε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί και ο Πάνος Χατζηκουτσέλης μοιράστηκε τότε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς τους φίλους από εκείνη τη συνεργασία.

«Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: ‘ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ’ Εγώ – ως Μελίνα και ο Κώστας – Λυσιστράτη... Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα… Καλό σου ταξίδι Κώστα μου…», έγραφε τότε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.