Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τελικά πόσο θα κρατήσει η καραντίνα; (βίντεο)

Εν όψη κορωνοϊού, οι κυβερνήσεις προκειμένου να περιορίσουν τις διαστάσεις του και να σώσουν τους πολίτες επέβαλλαν περιοριστικά μέτρα.

Σε πολλές χώρες ισχύει καραντίνα, με τους κατοίκους να μένουν στα σπίτια τους και να μετακινούνται μόνο για τα απαραίτητα, όπως είναι τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και οι εξυπηρετήσεις σε τρίτα πρόσωπα.

Πότε όμως θα λήξει η περίοδος της καραντίνας; Φαίνεται ότι σαφής απάντηση δεν υπάρχει καθώς πρόκειται για ένα πολύ περίπλοκο θέμα. Το Business Insider αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο σχετικά με το ζήτημα και μας παρουσιάζει τα πιθανότερα σενάρια.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.