Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο αδελφός του Τζανακοκόπουλου διαδηλώνει κατα της Ελλάδας στο Λονδίνο

Ο υπέρμαχος της Συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα υπέρμαχος των συμφερόντων Ερντογάν;

Γράφει ο Χρήστος Μυτιλινιός

Στο Λονδίνο διαδηλώνει ο αδελφός του κου Δημήτρη Τζανακόπουλου, Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου στην Οξφόρδη, υπέρ του ανοίγματος των συνόρων, υποστηρίζοντας το «Κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος».

Τη στιγμή που η χώρα φρουρεί νυχθημερόν τα σύνορά της αντιμετωπίζοντας καθημερινά δυσκολίες από έναν Πρόεδρο Τουρκίας ο οποίος χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές για ασπίδα στα δικά του πολιτικοοικονομικά συμφέροντα, ο κ. Τζανακόπουλος θεώρησε σωστό να διαδηλώσει ενάντια στη χώρα του, αγνοώντας ακόμη και τον καιροσκόπο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για σωστή επιλογή του κλεισίματος των συνόρων.

Να θυμίσουμε ότι ο αδελφός Τζανακόπουλος ήταν και σύμβουλος του πολυχρονεμένου Αλέξη για τη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα θερμός υποστηρικτής της εν λόγω συμφωνίας.

Αίσθηση όμως προκαλεί πως η ανάρτηση του αδελφού Τζανακόπουλου, ο οποίος βέβαια την κατέβασε πάραυτα γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του «τράβηξαν το αυτί» από το ανώτατο Σοβιέτ της Κουμουνδούρου, αρέσει στη «νύφη» του, κα Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε την ανάρτηση του αδελφού Τζανακόπουλου και το Fav της βουλευτού επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ:

Το ότι ο αδελφός Τζανακόπουλος κατέβασε την ανάρτηση, δεν σημαίνει ότι δεν την πιστεύει κιόλας, ή ότι αναιρείται η άποψη της κας Αχτσιόγλου, η οποία έσπευσε να «φαβάρει» όπως λέμε στη socialmediaκή καθομιλουμένη.

Δεν μας δείχνουν ότι είναι απέναντι στον αρχηγό τους. Αυτό είναι ανέφικτο, καθώς είναι όλοι τους Σταλινοαίματοι. Μας δείχνουν απλά τον εμφανή καιροσκοπισμό του kolotouba Προέδρου τους.

Αφήστε τον άνθρωπο να πει τα ψέματά του με την ησυχία του.

Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν ασχολείται πια μαζί του…


Πηγή:meaculpaΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.