Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με αυξημένα μέτρα προστασίας λειτουργεί σήμερα η λαϊκή αγορά

Με τα αυξημένα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονωϊό λειτουργεί σήμερα, η λαϊκή αγορά της Κατερίνης, όπου η απόσταση μεταξύ των πάγκων είναι πέντε μέτρα, ενώ μειώθηκαν κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονωϊού και απαγορεύεται η πώληση τυχόν άλλων προϊόντων εκτός από τρόφιμα και χαρτικά.

Για την τήρηση όλων των μέτρων στη λαϊκή που εκτάκτως λειτούργησε σήμερα Τρίτη λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου φρόντισε η Δημοτική Αστυνομία, η οποία με εντολή του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, έδωσε οδηγίες για την αρτιότερη εφαρμογή των όσων προβλέπει η σχετική εγκύκλιος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας από την εξάπλωση του ιού.

Παράλληλα με την τήρηση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής η δημοτική αστυνομία εποπτεύει και τις οδηγίες για την κυκλοφορία και την μετακίνηση πολιτών, που έχει εκδώσει το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Τέλος, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης λαμβάνουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων της λαϊκής, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων, την πλύση και απολύμανση μετά το πέρας λειτουργίας και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.