Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έβρος: Οι Τούρκοι στήνουν καταυλισμό στην Αδριανούπολη

Νέες κινήσεις από την πλευρά της Τουρκίας αναμένεται να εντείνουν την πίεση στην περιοχή του Έβρου. Ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες ότι στήνεται καταυλισμός στην περιοχή της Αδριανούπολης  για να φιλοξενήσει 10.000 ανθρώπους.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς. Τόνισε πως προς το παρόν είναι άγνωστο αν πρόκειται για μία μόνιμη δομή ή προσωρινή αλλά το βέβαιο είναι ότι υπάρχει κινητικότητα στην περιοχή. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι σε αυτό τον χώρο θα μπορούν να φιλοξενηθούν 10.000 άνθρωποι.

«Είναι ένας ακόμη μοχλός πίεσης» από την πλευρά της Τουρκίας ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης.Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.