Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΠΙ 75 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΝΠ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 31η ΜΑΪΟΥ 2020

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε στα μέλη μας τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η οποία περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευνοϊκές ρυθμίσεις σχετικά με την αναστολή πληρωμής των επιταγών.

Συγκεκριμένα, από την έκδοση της σχετικής ΠΝΠ και μέχρι την 31η Μαϊου 2020, αναστέλλεται κατά 75 ημέρες από τη λήξη τους, η εμφάνιση και η πληρωμή των επιταγών , που εκδόθηκαν από επιχειρήσεις οι οποίες διέκοψαν υποχρεωτικά τη δραστηριότητά τους, καθώς και από αυτές που είτε συμπεριλήφθηκαν ήδη, είτε θα συμπεριληφθούν εντός του Απριλίου στους καταλόγους των πληττομένων από την πανδημία ΚΑΔ.

Το Επιμελητήριο μας ενεργώντας ταχύτατα, ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που με την από 18-3-2020 επιστολή του στο Υπουργείο Οικονομικών και με κοινοποίησή της στην Τράπεζα της Ελλάδος και στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών επεσήμανε εμφατικά την απαραίτητη λήψη αυτού του μέτρου ,το οποίο ανακουφίζει σε σημαντικό βαθμό την ασφυξία της αγοράς, εξαιτίας της δραματικής επιδείνωσης της ρευστότητας.

Συγχαίρουμε την κυβέρνηση για τις αποτελεσματικές της παρεμβάσεις και την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ως το τέρμα της κρίσης, προκειμένου ο επιχειρηματικός  κόσμος να παραμείνει ζωντανός και ικανός να αντιμετωπίσει της προκλήσεις της επόμενης μέρας.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.