Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στις σχολικές μονάδες ευθύνης του Δήμου Κατερίνης για την πρόληψη εμφάνισης του κορωνοϊού

Σας ενημερώνουμε ότι στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, τόσο εντός των σχολικών χώρων, όσο και έξω από αυτούς, τηρούνται ευλαβικά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί και περιγράφονται σε σχετικές εγκυκλίους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Υπουργείο Παιδείας) – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αναφορικά με την επιδημία του κορωνοϊού.

Παράλληλα, διατίθενται και υπάρχει επάρκεια σε όλα τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας (απορρυπαντικά κ.α.) και προληπτικού υλικού (αντισηπτικά, χαρτομάντιλα, σαπούνια).

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την άμεση λήψη άλλων έκτακτων μέτρων. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου και ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του φαινομένου. Είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ


Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης                    Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ιωάννης Νταντάμης                                     Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.