Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παραδόθηκαν στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τα ασθενοφόρα της Κεντρικής Μακεδονίας

Το πρώτο φορτίο ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας και το ΕΚΑΒ παρέλαβε σήμερα η Περιφέρεια.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, το πρώτο φορτίο παρελήφθη σήμερα το πρωί και διανεμήθηκε στις δυο Υγειονομικές Περιφέρειες, 3η και 4η και στο ΕΚΑΒ.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξασφάλισε και διανέμει είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής σε όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, που είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τα κρούσματα του κορονοϊού. Έχω δεσμευτεί ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία. Πρώτο καθήκον μας είναι να κρατήσουμε όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν τιτάνιο αγώνα για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη απέναντι στην πανδημία. Σήμερα παραλάβαμε και διαθέσαμε το πρώτο φορτίο από προστατευτικά μέσα και είδη ατομικής υγιεινής. Τις επόμενες μέρες έχουμε εξασφαλίσει κι άλλα φορτία, προκειμένου να ενισχύσουμε τους εργαζόμενους σε νευραλγικές υπηρεσίες, όπως η ΕΛΑΣ και η Πυροσβεστική. Ως Περιφερειάρχης, κύριο μέλημά μου είναι η προστασία της υγείας των πολιτών και εργαζομένων της Κεντρικής Μακεδονίας και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες».


Σήμερα η Περιφέρεια διέθεσε στην 3η και 4η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ 15.000 χειρουργικές μάσκες, 9.000 κουτιά με γάντια των 100 τεμαχίων το καθένα, 5.000 τεμάχια αντισηπτικών και 7.000 τεμάχια αντισηπτικών κρεμοσάπουνων.

Αυτά θα διατεθούν άμεσα από τις ΥΠΕ για την κάλυψη των αναγκών στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στα πληρώματα των ασθενοφόρων.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.