Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σε πλήρη εφαρμογή τέθηκαν σήμερα το πρωί τα μέτρα προστασίας στη λαϊκή αγορά

Σε πλήρη εφαρμογή τέθηκαν σήμερα, από νωρίς το πρωί στη λαϊκή της Τετάρτης στην Κατερίνη, τα μέτρα πρόληψης για τον μη συγχρωτισμό, σε εφαρμογή των όσων ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, με εντολή του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, η δημοτική αστυνομία έδωσε οδηγίες για την αραίωση των πάγκων των πωλητών στις λαϊκές αγορές, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ένα μέτρο που σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις λειτουργεί αποτελεσματικά.

Όπως είναι γνωστό απαγορεύεται στο εξής στις λαϊκές, η πώληση τυχόν άλλων προϊόντων εκτός από τρόφιμα και χαρτικά. Σχετική κοινή υπουργική απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί, θα περιγράφει αναλυτικά τα είδη που επιτρέπεται και αντίστοιχα απαγορεύεται να διατίθενται στις λαϊκές.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.