Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα είναι η 8η Μαρτίου. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο.

Η  ημέρα αυτή  συμβολίζει τη μαχητική, αγωνιστική στάση ζωής των εργαζόμενων γυναικών που διεκδικούν τα σύγχρονα δικαιώματά τους στην εργασία, στη μόρφωση, στην κοινωνική στήριξη της μητρότητας, στον ελεύθερο χρόνο, στην πολιτική.  
Υπάρχει δυστυχώς ακόμη σε ένα μικρό τμήμα της κοινωνίας η παρωχημένη αντίληψή οτι οι γυναίκες μειονεκτούν έναντι των ανδρών και ο ρόλος τους είναι παρακολουθητικος έναντι αυτών. Με άλλα λόγια  οι γυναίκες αντιμετωπίζονται από μερικούς ως το «αδύναμο» φύλο.
Συνεπώς υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν
για την εξάλειψη των διακρίσεων και την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών σ'όλα τα κοινωνικά δρώμενα. Απαιτείται βούληση και συγκροτημένες  προτάσεις 
Είναι καθήκον κάθε κοινωνίας και κάθε ανθρώπου να τιμά και να σέβεται τη γυναίκα, να της εκφράζει ευγνωμοσύνη και σεβασμό , αναγνωρίζοντας την προσφορά της σ'ολες της εκφάνσεις της ζωής!!
Η υπεράσπιση της Γυναίκας, ως πλήρως ισότιμου μέλους της κοινωνιας είναι βασική επιδίωξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Για τη ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χαράλαμπος Μπρουσκέλης
Υπ. ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρούλα Βαβατσούλα 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.