Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό

Προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του COVID–19  (Κορωνοϊός), η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δίου Ολύμπου – Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ., συμμορφούμενη με τα αναφερόμενα στην από 11-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού  COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» παρακαλεί τους δημότες:

Να μην προσέρχονται στα γραφεία της επιχείρησης, εφόσον αυτό δεν είναι απολύτως αναγκαίο και για οποιοδήποτε αίτημα να επικοινωνούν τηλεφωνικά, με fax ή email προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλ.: 2352021020
Fax: 2352021022
Email: protokollo@deyadol.eu

Να προσέρχονται στα γραφεία της επιχείρησης, εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο και οι υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α. θα δέχονται τους καταναλωτές από 07:30 π.μ. έως 11:30 π.μ.

Η εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης ή άλλης οφειλής μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος Dias (internet banking).

Να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που δίνει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/) προκειμένου να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία και στον Δήμο μας.

Να επιδείξουν ιδιαίτερη υπευθυνότητα σε θέματα ατομικής υγιεινής, καθαριότητας των χώρων και αερισμού αυτών, αλλά και να προστατεύουν άτομα του περιβάλλοντος τους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.     
 
Από τη Διοίκηση
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.