Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνημα του Ε. Λαγδάρη, πρώην Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού.

Οι στιγμές είναι δύσκολες και δεν υπάρχει χώρος για κάθε είδους αντιπολίτευση και πολύ περισσότερο για μικροπολιτική.

Ωστόσο, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, πρέπει να γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα για την προστασία των πολιτών αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου, (απολύμανση κτηρίων, διαθέσιμα μέσα προφύλαξης ατομικής υγιεινής κλπ) .


Τώρα ρίχνουμε όλα τα «όπλα» για την προστασία των ανθρώπων .
Δε χωρούν δισταγμοί ή υπολογισμοί οικονομικής φύσης μπροστά στην υγεία των ανθρώπων !


Στηρίζουμε κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση και συναισθανόσαστε το βάρος της ευθύνης της διοίκησης του δήμου, ελπίζοντας ότι η προτροπή μας θα εισακουστεί !


Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο προσωπικό του δήμου ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ που, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, δίνουν την δική τους μάχη ώστε να λειτουργούν εύρυθμα όλες οι υπηρεσίες του δήμου και παράλληλα να προστατεύεται η υγεία των συμπολιτών μας.

Ευάγγελος Β. Λαγδάρης
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Πύδνας Κολινδρού
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.