Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αφόδευαν για να... "σφραγίσουν" τις διαρρήξεις

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται από χθες δύο νεαροί από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είχαν αδυναμία στις διαρρήξεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα δύο άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Σταυρούπολη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά, στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τρεις ακόμα νεαρούς, είχαν φτιάξει συμμορία και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά έκαναν σωρεία διαρρήξεων.

Ειδικότερα, από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 έκαναν 12 διαρρήξεις σπιτιών, σχολικών συγκροτημάτων και καταστήματος, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη συμμορία είχε και τη δική της... σφραγίδα στους χώρους όπου μπούκαραν. Ειδικότερα, πριν αποχωρήσουν... αφόδευαν εντός του χώρου τον οποίο προηγουμένως είχαν ξαφρίσει.

Τα στοιχεία των τριών συνεργών των συλληφθέντων έχουν ταυτοποιηθεί.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.