Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναστάτωση στη Σαντορίνη: Έντονος θόρυβος από «σεισμό σε μικρό εστιακό βάθος» λέει ο Χουλιάρας

Μυστήριο στη Σαντορίνη νωρίτερα το μεσημέρι, με έναν εκκωφαντικό θόρυβο που αναστάτωσε τους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σε όλο ολοκληρο το νησί και πολλά είναι τα σενάρια που εξετάζονται.

Λίγη ώρα αργότερα ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, ενημέρωσε ότι πρόκειται για μια ασθενή σεισμική δόνηση 2,2 Ρίχτερ, στις 15:46 στη Σαντορίνη, η οποία ακούστηκε έντόνα στους κατοίκους, λόγω του μικρού εστιακού της βάθους.
ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.