Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δώρο Πάσχα: Αναλυτικά πότε, πώς και σε ποιους θα δοθεί -Οι δικαιούχοι από το δημόσιο

Τέλος στα σενάρια για τη μη καταβολή του δώρο Πάσχα έβαλε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε πως και πότε θα καταβληθεί, ενώ ανακοίνωσε ότι θα το λάβουν και οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ και γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Στην ενημέρωση για το 3ο οικονομικό πακέτο ενίσχυσης λόγω κορωνοϊού ο Χρήστος Σταϊκούρα μιλώντας για το δώρο Πάσχα ανέλυσε όλο το πλαίσιο για το πότε, πώς και σε ποιους θα δοθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το δώρο Πάσχα
Το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο σύνολό του. Θα καταβληθεί από όλες τις επιχειρήσεις, προς όλους τους εργαζόμενους. Οι εργοδότες θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν το Δώρο Πάσχα μεταγενέστερα, χωρίς κυρώσεις, ώστε να ανακουφιστούν οι επιχειρήσεις από τις δυσμενείς συνέπειες του φαινομένου του κορωνοϊού στη ρευστότητά τους.
Με τη μεταγενέστερη καταβολή του δώρου Πάσχα θα επιτευχθεί η δίκαιη διασπορά του στο σύνολο της οικονομίας και όχι μόνο σε κάποιες λίγες επιχειρήσεις και κλάδους που σήμερα δεν βρίσκονται σε αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα λειτουργίας τους.

Επιπλέον, 108.000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι στο ΕΟΔΥ, καθώς και όσοι υπηρετούν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα λάβουν Δώρο Πάσχα, το οποίο είχε καταργηθεί για το Δημόσιο.

Συμπληρώνοντας τα μέτρα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε πως υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του δώρου του Πάσχα από τους εργοδότες μαζί με το επίδομα αδείας χωρίς αυτή η μεταβολή να επιφέρει κυρώσεις. Ωστόσο όσοι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να το καταβάλουν, μπορούν να το καταβάλουν.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.