Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ι.Χ. παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα στην Κατερίνη – Αναζητείται ο οδηγός

Παράσυρση ποδηλάτισσας με εγκατάλειψη σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κατερίνη.

 Ειδικότερα, η παράσυρση σημειώθηκε στις 14:30 στην Κατερίνη, όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με το ποδήλατο της 51χρονη και στη συνέχεια ο οδηγός την εγκατέλειψε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την 51χρονη αρχικά στο νοσοκομείο της Κατερίνη ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.