Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διαρκής η προληπτική απολύμανση των δημόσιων & κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κατερίνης

Στη λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού εντάσσεται η απολύμανση δημόσιων - κοινόχρηστων χώρων, η οποία συνεχίζεται από τον Δήμο Κατερίνης.

Ειδικότερα, απολυμαίνονται διαρκώς ΑΤΜ Τραπεζών, πλατείες, παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείων, παγκάκια, τα δημοτικά κτίρια και γενικότερα σημεία όπου παρατηρείται συνωστισμός σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης. Έμφαση δόθηκε επίσης, στα αγροτικά ιατρεία και σε κτίρια των τοπικών & δημοτικών κοινοτήτων.


Παράλληλα, έχει ήδη πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλα τα οχήματα του Δήμου, για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.


«Με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας συνεχίζουμε και υλοποιούμε μια σειρά προληπτικών ενεργειών που έχουν ως στόχο, τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εναρμονιζόμαστε με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.