Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διδυμότειχο: Αποτράπηκε απόπειρα εισβολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών από την σιδηροδρομική γέφυρα Πυθίου

Απόπειρα παράνομης εισβολής στην Ελλάδα εκατοντάδων λαθρομεταναστών από την σιδηροδρομική γέφυρα του Πυθίου, απέτρεψαν οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί από την Παρασκευή και σε ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στην περιοχή της πόλης Ουζούν Κιοπρού η οποία βρίσκεται απέναντι από το Διδυμότειχο, είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 1.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιχείρησαν κάποια στιγμή μαζικά να περάσουν στην Ελλάδα από την σιδηροδρομική γέφυρα που συνδέει τις δυο χώρες. Όμως, επειδή αυτό είναι ένα από τα πιθανά σημεία που θα επιχειρούνταν κάτι τέτοιο, η αστυνομία και ο στρατός που έτσι και αλλιώς έχει εκεί φυλάκιο, είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους.

Κι επειδή η συγκεκριμένη γέφυρα είναι στενή και δεν μπορούν πολλοί μαζί να περάσουν, αποτράπηκε αυτή η προσπάθεια εισβολής στο ελληνικό έδαφος από τους νεαρούς στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Μαρόκο, Αλγερία, Πακιστάν, Ιράν και άλλα κράτη, αφού οι Σύριοι είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.