Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απολυμαίνονται λεωφορεία του ΚΤΕΛ Πιερίας και από αύριο τροποποιούνται δρομολόγια

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε εχθές το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας με το οποίο ενημερώνει σχετικά με τις απολυμάνσεις που πραγματοποιήθηκαν στα λεωφορεία αλλά και την τροποποίηση στα δρομολόγια μέχρι νεοτέρας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
"Κατ’ εφαρμογή των οδηγιών και των ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και με γνώμονα την εταιρική μας ευθύνη, πράττουμε τα απαραίτητα για την προστασία του επιβατικού μας κοινού και των εργαζομένων μας.

Με σκοπό την πρόληψη,συνεχίζονται από εξειδικευμένο συνεργείο για μια ακόμα μέρα οι εργασίες απολύμανσης,τόσο των χώρων μας,όσο και του στόλου των λεωφορείων μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε."
Στο μεταξύ από αύριο αλλάζουν και τα δρομολόγια και διαμορφώνονται ως εξής:
 


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.