Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Και ενώ όλη η χώρα, βρίσκεται σε αναστάτωση λόγω κορονοϊού, συγχαίρει την Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει απο εχθές ανάρτησή του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter με τα συγχαρητήρια της ελληνικής κυβέρνησης στην Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας.

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.


Οι 29 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ υπέγραψαν το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας τον Φεβρουάριο του 2019, το οποίο στη συνέχεια επικυρώθηκε από τα εθνικά κοινοβούλιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι χώρες μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, μια διαδικασία ωστόσο που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αρκετά χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Δηλαδή...

Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών λόγω κορωνοϊού (όπου δεν μπορεί να γίνει καμία διαμαρτυρία και καμία διαδήλωση), η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό, αναιρεί τα όσα δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από τις εκλογές.

Εκεί, λοιπόν, όπου ο κόσμος ασχολείται με τον κορωνοϊό, έρχεται η κυβέρνηση και συγχαίρει τη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ενώ, έδωσε η Ελλάδα και το πράσινο φως για ενταξιακές συνομιλίες τής Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή την ώρα, δεν μπαίνουμε στην ουσία τής συζήτησης, δηλαδή εάν έπραξε καλώς ή κακώς η κυβέρνηση (αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις), απλά δημιουργείται το εξής ερώτημα: Εάν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός, άραγε θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση η ελληνική κυβέρνηση; 

Ποιες θα ήταν άραγε οι αντιδράσεις ακόμη και δικών της στελεχών αλλά και βουλευτών οι οποίοι, πριν από τις εκλογές έβγαιναν σε πόλεις και χωριά και έλεγαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων (Βόρειας Μακεδονίας) στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.;

Οι άνθρωποι αυτοί, ως υποψήφιοι Βουλευτές τής ΝΔ, έβγαιναν και μίλαγαν στους πολίτες για το..."Μακεδονικό" και την "Συμφωνία των Πρεσπών" και το πόσο ασύμφορη είναι. Σήμερα κάποιοι απ' αυτούς είναι  βουλευτές, και αναγκάζονται να τηρήσουν "σιγή ιχθύος". Εξευτελίζονται ή όχι μπροστά στα μάτια τού ελληνικού λαού;Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.