Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Τι θα αλλάξει για πάντα στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό

O κορωνοϊός αλλάζει τον αθλητισμό για πάντα. Αυτή είναι η άποψη του Ρίτσαρντ Κρέιμερ, κορυφαίου δικηγόρου στην Αγγλία, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun", εξήγησε πως αν η αναστολή των αγώνων συνεχιστεί και μετά τον Μάιο, το οικονομικό "χτύπημα" θα οδηγήσει πολλούς αθλητές στο να γίνουν ημιεπαγγελματίες.

"Όλα τα χρήματα που παίρνει το ποδόσφαιρο, από τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά συμβόλαια, κινδυνεύουν με μια τεράστια πτώση" ,ανέφερε αρχικά ο νομικός με έδρας το Λιντς. "Θα υπάρξει αναπόφευκτα προσαρμογή προς τα κάτω σε τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγίες. Οι μισθοί θα πέσουν και τα τεράστια συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, που ως ένα βαθμό αυτό ήταν μια γελοιότητα, θα σταματήσουν", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Κρέιμερ "αν δεν επιστρέψει η κανονικότητα σε ένα ή δύο μήνες, το ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζουμε θα αλλάξει μια για πάντα. Ως εκ τούτου, αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στο σύνολο του αθλητισμού. Ας πάρουμε για παράδειγμα το τηλεοπτικό δίκτυο του Sky. Εάν οι συνδρομές τους μειωθούν, τα χρήματα ξαφνικά δεν έρχονται στον ίδιο βαθμό. Θα είναι φυσική συνέπεια να γίνει νέα διαπραγμάτευση".
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.