Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα και πλημμύρες

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές πλημμύρες.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ.

Με ανάρτησή του στο facebook, o Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έρχονται τις επόμενες ώρες.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

«Λίγο Προσοχή

φίλες και φίλοι τις επόμενες ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη δυτική Θράκη (Νομοί Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης) είναι οι περιοχές όπου οι βροχές - καταιγίδες δεν αποκλείεται να έχουν εκτός από διάρκεια και αξιοσημείωτη ραγδαιότητα αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών πλημμυρών!
(οσο πιο πορφυρά τα χρώματα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα- δείτε τον χάρτη)»Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.