Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτές είναι οι υπηρεσίες που θα μείνουν ανοιχτές σε περίπτωση εξάπλωσης του κορονοϊού

Η λίστα με τις υπηρεσίες που θα παραμείνουν ανοικτές σε περίπτωση εξάπλωσης του κορονοϊού, έστω και με μειωμένο προσωπικό, αποφασίστηκε στο Συμβούλιο Στρατηγικού Σχεδιασμού που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και των διευθύνσεων του υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του κορονοϊού και συμφωνήθηκε η πλήρης συμμόρφωση του υπουργείου με τα μέτρα υγείας που έχει ανακοινώσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Πραγματοποιήθηκε επίσης συζήτηση σχετικά με τους στόχους που έχουν τεθεί και η προτεραιοποίησή τους από τις διευθύνσεις του ΥΠΑΑΤ στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει θέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης για το τρέχον έτος.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες που αποφασίστηκαν να παραμείνουν ανοικτές, σε περίπτωση εξάπλωσης του κορονοϊού είναι οι εξής:
  • Γενική Διεύθυνση Γεωργίας: Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής
  • Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής: Διεύθυνση Υγείας των Ζώων, Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
  • Γενική Διεύθυνση Τροφίμων: Διεύθυνση Ασφάλειας &Ποιότητας Τροφίμων
  • Γενική Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλ. Διακυβέρνησης: Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τμήμα Σχεδίασης Πολιτικής Έκτακτης Ανάγκης
  • Γενική Δ/νση Οικ. Υπηρεσιών: Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης
  • Αυτοτελές Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων
  • Εποπτ. Νομικά Πρόσωπα: Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.