Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στη φυλακή ο πατέρας για ασέλγεια στην ΑμεΑ κόρη του από φίλους

Μετά από μια εξαντλητική και μαραθώνια διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Άμφισσας, έπεσε η αυλαία της υπόθεσης από τη Λαμία που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο.

Ήταν Μάιος του 2019 όταν ερχόταν στο φως η ασέλγεια από δύο “φίλους” της οικογένειας από τη Λαμία σε βάρος ανήλικης ΑμεΑ αλλά και με τη συναίνεση του ίδιου του πατέρα!  Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια μετά την παρέμβαση του ειδικού σχολείου που φοιτά το κορίτσι.

Καταπέλτης η εισαγγελέας του Κακουργιοδικείου Άμφισσας ζήτησε να τιμωρηθούν με τις πιο βαριές ποινές κάθειρξης όπως και έγινε. Ο πα-τέρας ως απλός συνεργός τιμωρήθηκε με έξι χρόνια κάθειρξη, αλλά οι δύο φυσικοί αυτουργοί τιμωρήθηκαν με ποινή κάθειρξης 10 ετών, χωρίς η έφεσή τους να έχει ανασταλτική ισχύ για κανέναν εκ των τριών. Μάλιστα όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.

Λαμία: Το χρονικό της φρίκης

Τραγικοί μάρτυρες τα 4 άλλα αδέλφια του θύματος, με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την παιδική τους ηλικία με τον συγκεκριμένο πατέρα να μην αφήνουν καμία αμφιβολία για την κακοποίησή τους!

Στις καταθέσεις τους τα παιδιά περιέγραψαν εκτός από τις περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους που υπέπεσαν στην αντίληψή τους και για τις συνθήκες που βίωναν σε ένα σπίτι – στάβλο με ξύλο και απειλές από τον ίδιο τους τον γονέα.

Οι τρεις άνδρες απολογήθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Άμφισσας, με τον πρώτο κατηγορούμενο, να παραδέχεται ότι είχε πάει με το κορίτσι δύο φορές, ενώ αντίθετα ο δεύτερος άνδρας επέμενε στην αθωότητά του.

Όσο για τον πατέρα, όπως παρατήρησε και η εισαγγελέας έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την περιουσία του παρά για την κατάσταση όχι μόνο της κόρης του αλλά και για τα άλλα τέσσερα παιδιά του.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.