Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μπορείς να καθαρίσεις το κινητό με απολυμαντικά προϊόντα;

Η Apple είναι μεταξύ των εταιριών που έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι ασφαλές να χρησιμοποιούμε απολυμαντικές ουσίες στα προϊόντα της.

Και μας λέει πως είναι απολύτως ασφαλή τα απολυμαντικά μαντιλάκια για τις συσκευές της.

Μαντιλάκια με έως και 70% (ισοπροπυλική) αλκοόλη συνιστά, με τα οποία μπορείς να «σκουπίσεις μαλακά τις σκληρές και μη πορώδεις επιφάνειας του Apple προϊόντος, όπως την οθόνη, το πληκτρολόγιο και τις άλλες εξωτερικές επιφάνειες». Να αποφεύγουμε τα προϊόντα χλωρίνης συνιστά η εταιρία.

Κάτι αντίστοιχο μας λέει και η Lenovo στη δική της υποστήριξη συσκευών, προτείνοντας μείγμα 50% αλκοόλης και 50% νερού για τις οθόνες LCD και τα πληκτρολόγια. Το ίδιο ισχυρίζεται και η Dell.

Οι εταιρίες εναρμονίστηκαν με την οδηγία του αμερικανικού CDC (Centers for Disease Control and Prevention), που συμβουλεύει τον κόσμο να «απολυμαίνει συχνά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που ακουμπά συχνά, χρησιμοποιώντας τυπικά οικιακά καθαριστικά σπρέι και μαντιλάκια»…


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.