Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΔΕΥΑΚ: Προτεραιότητα η αδιάλειπτη υδροδότηση και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας & εν μέσω κορωνοϊού

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να στηρίζει την αδιάλειπτη υδροδότηση των συμπολιτών μας  και εν μέσω κορωνοϊού.


Προς την κατεύθυνση αυτή, αξιολογώντας την υπεύθυνη πληροφόρηση συμπολιτών μας για χαμηλή πίεση νερού στην περιοχή πέριξ του Α’ κοιμητηρίου της Αγίας Αικατερίνης και συγκεκριμένα επί των οδών Αναπαύσεως, Ισοκράτους, Απόλλωνος κ.λ.π. επιχειρούσε σήμερα με αντίξοες καιρικές συνθήκες με σκοπό την εξεύρεση της αφανούς διαρροής.

Το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για μια ακόμη φορά κατόρθωσε να αποκαλύψει την αφανή διαρροή σε αγωγό ύδρευσης διατομής Φ110mm την οποία και αποκατέστησε πλήρως λίγο μετά τις 17:00μ.μ. Αυτή τη στιγμή το αποφρακτικό όχημα της επιχείρησης ολοκληρώνει την έκπλυση του χώρου πέριξ της αποκατασταθείσας βλάβης.


Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ως Υπηρεσία 24ωρης λειτουργίας με κοινωνικό πρόσωπο, βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη και ποιοτική παροχέτευση όλων των δομών με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παραθέτοντας κάποιες εικόνες από την σημερινή αποκατάσταση της βλάβης ύδρευσης σας παρακαλούμε όπως τηρείται με ευλάβεια τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας παραμένοντας στο σπίτι.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. θα παραμείνει στις επάλξεις όπως επιτάσσουν οι καιροί.


Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.