HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καθαρή Κατερίνη με τη συνεργασία Δήμου & πολιτών

Έκκληση προς τους δημότες να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους, καθώς και τη συνεργασία όλων, προκειμένου σε όλη τη διάρκεια της λήψης των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού να αποφευχθούν κίνδυνοι για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, που καθημερινά και ειδικά αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθεί η πόλη καθαρή, απευθύνει η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Ειδικότερα, όπως προτρέπει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης «με ορισμένες απλές ενέργειες μπορούμε να καταστήσουμε τη δουλειά των εργατών καθαριότητας πιο ασφαλή και αποτελεσματική. Στο πλαίσιο αυτό, θερμή παράκληση να μην αφήνουμε απορρίμματα έξω από τους κάδους, τους οποίους ας φροντίζουμε να είναι καλά κλειστοί και σφιχτά δεμένες και ανθεκτικές οι σακούλες των απορριμμάτων. Παράλληλα, ας αποφύγουμε  μέχρι νεοτέρας τα κλαδέματα και την εναπόθεση στο δρόμο πάσης φύσεως ογκωδών αντικειμένων διευκολύνοντας έτσι το έργο των εργαζομένων μας».
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας, το οποίο εργάζεται καθημερινά με αυταπάρνηση στην κατεύθυνση προστασίας της δημόσιας υγείας, που πάντα, ειδικά όμως σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε συνιστά απόλυτη προτεραιότητα. Συνεργαζόμαστε όλοι, διοίκηση, εργαζόμενοι και δημότες, με ατομική και συλλογική ευθύνη και εξασφαλίζουμε μία καθαρή Κατερίνη».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, έχει ήδη πραγματοποιηθεί και είναι διαρκής η απολύμανση στα απορριμματοφόρα, καθώς και σε όλα τα οχήματα του Δήμου, για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.

Οι Δημότες μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 2351029185 & 2351033175.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια