Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα για εξηγήσεις

Ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα κλήθηκε για εξηγήσεις από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σε μία περίοδο αυξημένης έντασης μεταξύ των δύο χωρών.

Την είδηση έκανε γνωστή το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, το οποίο σε tweet που ανάρτησε, κάνει λόγο για «παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων» και  για «κράτηση δημοσιογράφων».

Είχε προηγηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης η κλήση στο ελληνικό ΥΠΕΞ του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα για εξηγήσεις μετά τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό, στα ανοιχτά της Κω.

Την είδηση ανακοίνωσε στο briefing o κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Υπενθυμίζεται όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, στις 05:45 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ν. Κω, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός προέβη σε σκοπούμενη σύγκρουση με περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Κω, με σαφή πρόθεση τον εμβολισμό του εν λόγω σκάφους.

Σημειώνεται ότι, το περιπολικό σκάφος εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή επί της οριογραμμής. Η σύγκρουση επέφερε μικρές υλικές ζημιές στο σκάφος του Λιμενικού, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους του πληρώματος.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.