HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κιλκίς: Πολύτεκνη οικογένεια ταχυδακτυλουργών βαφτίστηκε “υγειονομική βόμβα”

Είναι κοντά δύο χρόνια στην Ελλάδα μια οικογένεια ταχυδακτυλουργών – ακροβατών από εκείνα τα μπουλούκια που περιέρχονται την χώρα δίνοντας παραστάσεις όπου βρουν. Αλλά “έπεσαν” στην εποχή του κορονοϊού, του πανικού και κυρίως της έλλειψης ψυχραιμίας. Όχι για όλους, βέβαια…

Από τους οκτώ, δύο διαθέτουν ρουμανικό διαβατήριο και οι υπόλοιποι ιταλικό. Τελευταία παράσταση έδωσαν στις 12 Μαρτίου στην Άρτα. Αλλά τα… κεσάτια πολλά. Και δοθέντος και του κλίματος αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Ρουμανία.

Μόνο που η Βουλγαρία – μέσω της οποίας θα περνούσαν στην Ρουμανία – έχει κλείσει τα σύνορά της. Και οι ακροβάτες αποκλείστηκαν στον Προμαχώνα.


Αναζήτησαν γνωστούς, οι γνωστοί αναζήτησαν άλλους γνωστούς και κάποια στιγμή ήρθε το “πράσινο” φως από ιδιοκτήτρια ενός οικοπέδου έξω από τον οικισμό της Κορομηλιάς Κιλκίς.

Και οι οκτώ κατασκήνωσαν σε τρία τροχόσπιτα και τότε έγινε η “τρίχα τριχιά”, όπως αναφέρει το eidisis.gr.

Τους είδαν στην Κορομηλιά, είναι και το κλίμα λόγω κορονοϊού “στραβό”, έμαθαν και για Ιταλούς, και με … ακροβατικούς συλλογισμούς η ταλαιπωρημένη οικογένεια των Ιταλορουμάνων μετατράπηκε στον απόλυτο κίνδυνο.

Το eidiseis.gr σημειώνει επίσης ότι η αστυνομία έχει ήδη ενημερώσει για τους ισχύοντες περιορισμούς στην κυκλοφορία, εφοδίασε με έντυπα την οικογένεια των ιταλορουμάνων για τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις των μελών της, ενώ για την σίτιση – τροφοδοσία τους υπάρχει συνεννόηση και συμφωνία με πολυκατάστημα που τους μεταφέρει τα τρόφιμα από το Κιλκίς.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στη webTV του eidisis.gr:



Τέλος, να επισημανθεί πως ο Δήμαρχος έρχεται σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ρουμανίας στην Αθήνα, ώστε να δρομολογηθεί η μετάβασή τους στη χώρα, όπως και οι ίδιοι επιθυμούν.


πηγή: eidisis.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια