Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κιλκίς: Πολύτεκνη οικογένεια ταχυδακτυλουργών βαφτίστηκε “υγειονομική βόμβα”

Είναι κοντά δύο χρόνια στην Ελλάδα μια οικογένεια ταχυδακτυλουργών – ακροβατών από εκείνα τα μπουλούκια που περιέρχονται την χώρα δίνοντας παραστάσεις όπου βρουν. Αλλά “έπεσαν” στην εποχή του κορονοϊού, του πανικού και κυρίως της έλλειψης ψυχραιμίας. Όχι για όλους, βέβαια…

Από τους οκτώ, δύο διαθέτουν ρουμανικό διαβατήριο και οι υπόλοιποι ιταλικό. Τελευταία παράσταση έδωσαν στις 12 Μαρτίου στην Άρτα. Αλλά τα… κεσάτια πολλά. Και δοθέντος και του κλίματος αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Ρουμανία.

Μόνο που η Βουλγαρία – μέσω της οποίας θα περνούσαν στην Ρουμανία – έχει κλείσει τα σύνορά της. Και οι ακροβάτες αποκλείστηκαν στον Προμαχώνα.


Αναζήτησαν γνωστούς, οι γνωστοί αναζήτησαν άλλους γνωστούς και κάποια στιγμή ήρθε το “πράσινο” φως από ιδιοκτήτρια ενός οικοπέδου έξω από τον οικισμό της Κορομηλιάς Κιλκίς.

Και οι οκτώ κατασκήνωσαν σε τρία τροχόσπιτα και τότε έγινε η “τρίχα τριχιά”, όπως αναφέρει το eidisis.gr.

Τους είδαν στην Κορομηλιά, είναι και το κλίμα λόγω κορονοϊού “στραβό”, έμαθαν και για Ιταλούς, και με … ακροβατικούς συλλογισμούς η ταλαιπωρημένη οικογένεια των Ιταλορουμάνων μετατράπηκε στον απόλυτο κίνδυνο.

Το eidiseis.gr σημειώνει επίσης ότι η αστυνομία έχει ήδη ενημερώσει για τους ισχύοντες περιορισμούς στην κυκλοφορία, εφοδίασε με έντυπα την οικογένεια των ιταλορουμάνων για τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις των μελών της, ενώ για την σίτιση – τροφοδοσία τους υπάρχει συνεννόηση και συμφωνία με πολυκατάστημα που τους μεταφέρει τα τρόφιμα από το Κιλκίς.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στη webTV του eidisis.gr:Τέλος, να επισημανθεί πως ο Δήμαρχος έρχεται σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ρουμανίας στην Αθήνα, ώστε να δρομολογηθεί η μετάβασή τους στη χώρα, όπως και οι ίδιοι επιθυμούν.


πηγή: eidisis.gr


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.