Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θεσσαλονίκη: Άλλοι δύο ασθενείς που είχαν νοσήσει από τον κορωνοιο πηραν εξιτήριο

Συνολικά 10 ασθενείς, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό στην Ελλάδα, έχουν πάρει εξιτήριο απο το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσίοδρας.

Από τους 10 ασθενείς που έλαβαν εξιτήριο, τέσσερις νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο πρώτα εξιτήρια από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ δόθηκαν στην 38χρονη, η οποία ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας και στον ανήλικο γιο της.

Ακολούθησαν άλλοι δύο ασθενείς.

Έχασε τη "μάχη" ο 53χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Στον αντίποδα, δεν τα κατάφερε ο 53χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό και νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο 53χρονος από την Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού στη Δυτική Μακεδονία.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας ακόμα άνδρας από την περιοχή της Καστοριάς.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.