Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η εταιρία μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ , με αίσθημα ευθύνης στους εργαζόμενους μας, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας έχει λάβει όλα τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία και υποστηρίζει ενεργά την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Η εταιρία μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ , με αίσθημα ευθύνης στους εργαζόμενους μας, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας έχει λάβει όλα τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία και υποστηρίζει ενεργά την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Συγκεκριμένα:

1) Καλούμε όλους τους πελάτες μας να εξυπηρετούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.anastasiadi.gr

2) Θα εξυπηρετούμε με παραδόσεις κατ’ οίκον σε όλη την Πιερία και την Θεσσαλονίκη. Τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης για την Κατερίνη είναι 2351038251 και 2351026706, ενώ για Θεσσαλονίκη 2310900064

3) Τα καταστήματα Χονδρικής, στο 1ο χλμ Κατερίνης Γανόχωρας στην Κατερίνη και Αδαμίδου 20 στην Θεσσαλονίκη, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούν χωρίς να επιτρέπουν την φυσική είσοδο στο κατάστημα.

Κάνουμε έκκληση σε όλους του συμπολίτες μας να ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για να περάσουμε και αυτή την κρίση.

Όλοι μαζί ενωμένοι και πειθαρχημένοι, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!


\\\\\\\\\\\\
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.