Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τα αντικείμενα του σπιτιού που πρέπει να απολυμαίνετε καθημερινά

Στις ημέρες του κορονοϊού που διανύουμε και τα αυστηρά μέτρα που έχουν παρθεί προκειμένου να προστατευτούμε από τον ιό, αλλά και να περιορίσουμε τον περιορισμό της εξάπλωσής του, είναι σημαντικό να προσέχουμε και την προσωπική μας υγιεινή.

Κι εκτός από το πλύσιμο των χεριών – που είναι και το πιο σημαντικό – και την απολύμανση του σπιτιού κι επιφανειών αυτού, υπάρχουν και κάποια αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά και συνέχεια, τα οποία ενδεχομένως και να μην ξέρουμε πως μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνα για την υγεία μας.

Το κινητό, το τηλεκοντρόλ, το σταθερό τηλέφωνο και το πληκτρολόγιο με το ποντίκι του υπολογιστή είναι τα αντικείμενα που τα αγγίζουμε περισσότερο, και τα οποία για το λόγο αυτό συγκεντρώνουν τα πιο πολλά μικρόβια, που λόγω της επαφής μεταφέρονται στα χέρια και στο πρόσωπό μας. Γι’ αυτό όπως τονίζουν οι ειδικοί, πρέπει οπωσδήποτε να τα απολυμαίνουμε καθημερινά. Ειδικά το κινητό, το οποίο χρησιμοποιούμε κι εκτός σπιτιού και το οποίο έρχεται σε επαφή και με το πρόσωπό μας.

Με εξαίρεση τα κινητά – που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δείτε τι συστήνει η κάθε εταιρεία κατασκευής για τη σωστή απολύμανση, προκειμένου να μην πάθει κάποια ζημιά η συσκευή – τα υπόλοιπα τα απολυμαίνετε με τα ειδικά μαντηλάκια. Επίσης, όλες τις συσκευές μπορείτε να τις καθαρίζετε πολλές φορές μέσα στην ημέρα με ένα πανί με μικροϊνες, ώστε να απομακρύνετε τα δαχτυλικά αποτυπώματα μας.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.