HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Δε θα υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τη Δευτέρα (30/03) θα εκδοθεί εγκύκλιο με την οποία θα ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους στην αγορά κρέατος.

Παράταση για τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες, των μέτρων που ισχύουν έως τις 6 Απριλίου, προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης για το μακροπρόθεσμο όφελος για την οικονομία από τα αυστηρά μέτρα…

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, φέτος δε θα υπάρξει η καθιερωμένη πασχαλινή έξοδος προς την επαρχία, αφού, όπως είπε, τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα και δεν πρέπει αυτό να μεταφερθεί στην επαρχία.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι τη Δευτέρα (30/03) θα εκδώσει εγκύκλιο με την οποία θα ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους στην αγορά κρέατος για το ότι φέτος δε θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος, με ό,τι αυτό σημαίνει για την εν λόγω αγορά.

«Δεν θα υπάρχει πασχαλινή έξοδος, αυτό είναι καλό να το λέμε από τώρα για να ξέρουν όλοι τι θα γίνει, καθώς τουλάχιστον μέχρι τότε θα ισχύσουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον «ΣΚΑΙ», το πρωί της Κυριακής.



Όπως ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης, δεν θα επιτραπεί με μια τέτοια έξοδο να «χαλάσει» η κατάσταση στην χώρα σε ότι αφορά την εξάπλωση της επιδημίας.

Υποστήριξε δε ότι τα αυστηρά μέτρα και η αποτελεσματικότητα τους λειτουργούν, εκτός των άλλων, θετικά και για την εικόνα της οικονομίας και της χώρας για την «επόμενη ημέρα», καθώς – και σε ότι αφορά τον τουρισμό – η Ελλάδα αναδεικνύεται ως μια ασφαλής χώρα, η οποία παίρνει έγκαιρα όποια μέτρα χρειάζεται».

Υπενθυμίζεται ότι στην κυβέρνηση εξετάζουν να πάρουν παράταση ενός μήνα τα μέτρα, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και εναλλακτικά σενάρια αυστηροποίησης των υφιστάµενων µέτρων, προκειµένου να διατηρηθεί ο ρυθµός εξάπλωσης του ιού σε ανεκτά για το ΕΣΥ επίπεδα…

«Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν τα μέτρα απέδωσαν», ανέφερε και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Κορύφωση της πανδημίας μέχρι τα τέλη Απριλίου», ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς…





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια