Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Δε θα υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τη Δευτέρα (30/03) θα εκδοθεί εγκύκλιο με την οποία θα ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους στην αγορά κρέατος.

Παράταση για τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες, των μέτρων που ισχύουν έως τις 6 Απριλίου, προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης για το μακροπρόθεσμο όφελος για την οικονομία από τα αυστηρά μέτρα…

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, φέτος δε θα υπάρξει η καθιερωμένη πασχαλινή έξοδος προς την επαρχία, αφού, όπως είπε, τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα και δεν πρέπει αυτό να μεταφερθεί στην επαρχία.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι τη Δευτέρα (30/03) θα εκδώσει εγκύκλιο με την οποία θα ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους στην αγορά κρέατος για το ότι φέτος δε θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος, με ό,τι αυτό σημαίνει για την εν λόγω αγορά.

«Δεν θα υπάρχει πασχαλινή έξοδος, αυτό είναι καλό να το λέμε από τώρα για να ξέρουν όλοι τι θα γίνει, καθώς τουλάχιστον μέχρι τότε θα ισχύσουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον «ΣΚΑΙ», το πρωί της Κυριακής.Όπως ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης, δεν θα επιτραπεί με μια τέτοια έξοδο να «χαλάσει» η κατάσταση στην χώρα σε ότι αφορά την εξάπλωση της επιδημίας.

Υποστήριξε δε ότι τα αυστηρά μέτρα και η αποτελεσματικότητα τους λειτουργούν, εκτός των άλλων, θετικά και για την εικόνα της οικονομίας και της χώρας για την «επόμενη ημέρα», καθώς – και σε ότι αφορά τον τουρισμό – η Ελλάδα αναδεικνύεται ως μια ασφαλής χώρα, η οποία παίρνει έγκαιρα όποια μέτρα χρειάζεται».

Υπενθυμίζεται ότι στην κυβέρνηση εξετάζουν να πάρουν παράταση ενός μήνα τα μέτρα, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και εναλλακτικά σενάρια αυστηροποίησης των υφιστάµενων µέτρων, προκειµένου να διατηρηθεί ο ρυθµός εξάπλωσης του ιού σε ανεκτά για το ΕΣΥ επίπεδα…

«Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν τα μέτρα απέδωσαν», ανέφερε και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Κορύφωση της πανδημίας μέχρι τα τέλη Απριλίου», ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς…

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.