HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαγνησία: “Με βίασαν μέσα στη φυλακή”! Αγριότητες και περιγραφές που κόβουν την ανάσα

Καταγγελία ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική πράξη με χρήση βίας, από συγκρατούμενό του, έκανε στο Διεύθυνση φυλακών της Μαγνησίας, ένας Έλληνας κρατούμενος και ο εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες του βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, στις 27 Φεβρουαρίου, κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Μαγνησίας, κατήγγειλε στη Διεύθυνση ότι συγκρατούμενός του, με τη χρήση βίας τον εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη, ενώ ένας δεύτερος συγκρατούμενός του τον γλίτωσε από τα χέρια του δράστη.

Ο εισαγγελέας ανέθεσε προκαταρκτική εξέταση, για να διερευνηθεί η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ζητά να ληφθούν καταθέσεις, από τον παθόντα και τον εγκαλούντα, αλλά και του τρίτου κρατούμενου που αντιλήφθηκε το συμβάν, καθώς και την ιατροδικαστική εξέταση, αν έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις κρατούμενοι είναι Έλληνες, ενώ η καταγγελία του θύματος έγινε 2-3 μέρες μετά το συμβάν.



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια