Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαγνησία: “Με βίασαν μέσα στη φυλακή”! Αγριότητες και περιγραφές που κόβουν την ανάσα

Καταγγελία ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική πράξη με χρήση βίας, από συγκρατούμενό του, έκανε στο Διεύθυνση φυλακών της Μαγνησίας, ένας Έλληνας κρατούμενος και ο εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες του βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, στις 27 Φεβρουαρίου, κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Μαγνησίας, κατήγγειλε στη Διεύθυνση ότι συγκρατούμενός του, με τη χρήση βίας τον εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη, ενώ ένας δεύτερος συγκρατούμενός του τον γλίτωσε από τα χέρια του δράστη.

Ο εισαγγελέας ανέθεσε προκαταρκτική εξέταση, για να διερευνηθεί η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ζητά να ληφθούν καταθέσεις, από τον παθόντα και τον εγκαλούντα, αλλά και του τρίτου κρατούμενου που αντιλήφθηκε το συμβάν, καθώς και την ιατροδικαστική εξέταση, αν έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις κρατούμενοι είναι Έλληνες, ενώ η καταγγελία του θύματος έγινε 2-3 μέρες μετά το συμβάν.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.