Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αντιμετωπίζει ο Κατερινιώτης οδηγός που με το φορτηγό του αυτοκίνητο χτύπησε σοβαρά και εγκατέλειψε την 50χρονη γυναίκα χθες στην οδό Ρήγα Φεραίου, στα Ευαγγελικά.
Η λεπτομερής έρευνα των ανδρών της Αστυνομίας που αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία αλλά και τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων τους οδήγησε στα στοιχεία του δράστη, μόλις ένα 24ωρο μετά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία χρόνια ενώ φέρεται να έπεσε κατά πάνω της με το αγροτικό του αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό της.

Η γυναίκα νοσηλεύται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο δράστης αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.